sunnuntai 8. syyskuuta 2013

SUPERSANKAREITA ON OLEMASSA!!!

- SUPERSANKARIT -
Watchmen (2009)
Kuka ei ole kuullut supersankareista? En usko että tältä pallolta löytyy kovinkaan monia ihmisiä jotka eivät olisi koskaan törmänneet tähän koko käsitteeseen. Ideahan on se, että yksilö ottaa oikeuden omiin käsiinsä tehden sankaritekoja ja peittää todellisen identitteettinsä naamion taakse. Joskus tällä henkilöllä on agenttitason lelukokoelma, joskus tämä henkilö omaa oikeita supervoimia. Sarjakuvapiirtäjät ovat vuosikausia keksineet mitä ihmeellisempiä hahmoja kasvavaan sankarien kirjoon. 
Ideat eivät lopu koskaan ja toiset näistä hahmoista menestyvät jopa niin hyvin, että ne päätyvät sarjakuvasta elokuvaksi asti! Esimerkiksi Marvel on tehnyt monia kymmeniä sarjakuviinsa perustuvia elokuvia. Näistä tunnetuimpia taitavat olla: Blade, X-Men, Ironman, Avengers (kuvassa oikealla ylhäällä!), Spiderman, Hulk, ja Thor. Moni Marvel elokuva on saanut myös jatko-osan tai jopa useamman. 

(Sarjakuvat elokuvaksi kompilaatio. Vasemmalta oikealle: Blade, X-Men Scott Summers, X-Men Wolverine, Spiderman, Daredevil, Electra, Hulk, Punisher, Fantastic Four Möykky, Ghostrider, Fantastic Four Hopeasurffari, ja Ironman.)
Mutta tämän blogimerkinnän ideana ei ole tehdä dokumenttia sarjakuviin perustuvista supersankarielokuvista.
Näin tarvetta kirjoittaa tämän blogin aihepiiristä joka minulle tuli vahingossa vastaan kun etsin youtubesta huumorivideoita. Törmäsin sketsiin jonka nimi oli muistaakseni "Real life spiderman", tai ainakin jotain sinne päin? Tämän jälkee silmäni jämähtivät videoklippiin "Real life superhero". Klikkasin kyseistä videota, ja huomasin että niitä oli enemmänkin, sekä videoita että näitä "oikeita supersankareita"... Hämmennykseni aste oli suuri. 

Video jonka löysin on tässä:

Ensimmäinen reaktioni oli se, että tämän oli oltava jonkin sortin sketsi. Naureskelin mielessäni sille, että hyvän idean on pojat kehittäneet! Kunnes huomasin että näitä videoita on lisää, ja edellisessä videossa esiintyvät nettisivut ovat oikeasti olemassa. Sitten se iski tajuntaan... SUPERSANKAREITA ON OLEMASSA!!!

Ensimmäinen fiilis mikä näistä kavereista tuli, oli se että ajattelin että joku on nähnyt elokuvan kick-ass (kuva alla!) ja saanut liikaa vaikutteita.

Asia ei kuitenkaan näin ole. Näillä ihmisillä on jopa fiksuja mielipiteitä, syitä, ja ideoita tälle roolileikille.

Elikkäs tässä heitä nyt sitten on. Oikeita eläviä todellisen elämän supersankareita, sekä ryhmäkuvissa, yksittäiskuvissa, että promo julisteissa. :)

Ryhmäkuvia:

Tilannekuvia: Virallisia promokuvia:
Citizen Prime
 Phantom Zero
 KnightVigil
 DC'S Guardian
 Superhero
 Crimson Fist
 Life
 Thanatos
Urban Avenger

SUOMEN AINUT WSHR:än REKISTERÖITY SUPERSANKARI: 
!!!DEX THE LASERSKATER!!!
Dex on partioinut Helsingissä jo vuodesta 1997. Olen itsekkin nähnyt hänet usein Rautatientorilla rullaluistelemassa ja olen huvittuneena seurannut ukon menoa, koska asuste on sen verran erikoinen että se jää mieleen. Nyt tämän blogin kirjoitettuani tiedän miksi steissillä pyöriii jatkuvasti kaveri, joks rullaluistelee hassussa asussa! 

Katso myös kaverin virallinen promovideo!


No niin, jatketaan...

Ja siis KYLLÄ! Edellisissä kuvissa esiintyneet hemmot ovat näihin asuihin pukeutuneina kadulla, yrittäen estää rikoksia ja toimimassa oikeina supersankareina! Mikä oma mielipiteesi näistä henkilöistä on?  Tämän blogin tarkoitus on tuoda tämä asia esille, ja haluaisin kuulla ihmisten mielipiteitä näistä hemmoista. KOMMENTOIKAA!!! En kirjoita romaania aiheesta, vaan annan löytämieni videoiden puhua puolestaan.  Niiden avulla saatte paremman kokonaiskuvan tästä aiheesta. 

Dokumentti oikean elämän supersankareista!

Sekalaisia videoita:

Kahden sankarin haastattelu.

Hieman toiminnallisempia ilta ja uhkaavia tilanteita.

Phoenix Jones uutisissa koska 
hänet pahoinpideltiin partioinnin yhteydessä.

Sankarit talk showssa.

Razorhawk uutisissa.


Jos joukossamme on oikeita supersankareita, onko yllättävää että jotkut tietyt yksilöt eivät välttämättä ole yhtä vakaita mieleltään ja alkavat superpahiksiksi?

Superpahis 1. The Trickster.

Superpahis nro 2. Nemesis.

Ja edelleen on pahan voimat liikenteessä!!!
Doctor Killjoy.


Mutta mutta, lyhyt virsi kaunis ja poltetaan raamattu. Jos innostuit aihepiiristä ja haluat tietää lisää näistä sankareista, käy seuraavilla nettisivuilla:

http://www.reallifesuperheroes.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Real-life_superhero

http://www.worldsuperheroregistry.com/world_superhero_registry_gallery.htm

Kertokaa oma mielipiteenne tästä aiheesta, ja keksikää itsellenne oma hauska supersankarinimi!

T: Kim "BatshitBoy" Kohvakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti