maanantai 7. tammikuuta 2013

JUOPOT PITÄÄ YHTÄ!Olin eilen katsomassa elokuvan juoppohullun päiväkirja. Heti kättelyssä mainittakoon, ettei suomessa ole nähty yhtä häiriintynyttä elokuvaa varmaan koskaan! Elokuva loistaa erilaisuudellaan suomen leffa scenessä. Se on sekä hillittömän hauska, paikoittain psykoottinen, sekä todella jännittävä. Uskon vakaasti että tästä kehkeytyy suomen suosituin elokuvasarja. Varsinkin kun vares  elokuvat perse raiskattiin kahden ensimmäisen osan jälkeen! (vaikka missään ei ole ainakaan tietääkseni luvattu että "juoppohulluja" tehtäisiin lisää, olen tästä 100%:sen varma!!!) Loistava pätkä, tunteiden vuoristoradasta ei puutu ylä- tai alamäkiä, taikka kieppejä jotka heittävät katsojan täysin ylösalaisin. Suosittelen tätä elokuvaa ihan kaikille! (PAITSI alle 18 vuotiaille äidin pikku kakkapyllyille!) Erittäin viihdyttävä kokemus kokonaisuudessaan! Katso traileri ja tee omat johtopäätöksesi. (Paitsi jos olet jo nähnyt kyseisen elokuvan...) Ja muistakaa, KUKAAN EI VITTUILE JUHA BERGILLE!!!

Kiitos mahtavasta leffa illasta Sannalle, Jesselle ja Hennulle! \ ,, /4 kommenttia:

 1. Asia tekstiä! Varekset paskaa nykyään. Pitänee mennä kahtomaan tuo leffa kunhan pääsen sinne. Kannattaako mennä katsomaan pienessä hutikassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa vetää pieni hutikka päälle kun tuon menee katsomaan. oli niin hieno leffa että päätettiin lähteä itsekkin baariin kun teatterista päästiin! ^^

   Poista
 2. Ootko lukenut kirjaa? Joku vertailu siihen olisi ollut paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole lukenut kirjaa, mutta monet ystäväni ovat, ja heidän mielestään leffassa oli vähän jarruteltu kirjan tapahtumia, mutta ei ymmärtääkseni kuitenkaan liikaa. :)

   Poista